Ara

1. dönem 2. ortak sınav takvimi aşağıda sunulmuştur. Öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Yer: Konferans Salonu

Tarih: 21/10/2022

Haz

Öğrencileri verilen takvime göre okul iadresince belirtilen salonlarda sorumluluk sınavlarına alınacaktır. Bu sene ayrıca  bir telafi sınavı olmayacağı içintakvimi iyi incelemeniz gerekmektedir.

May

2021-2022 İKİNCİ DÖNEM İKİNCİ ORTAK SINAV PROGRAMI YENİLENMİŞ  SON HALİ LİNKTEDİR

2021-2022 İKİNCİ DÖNEM BİRİNCİ ORTAK SINAV PROGRAMI LİNKTEDİR

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi

May

Bakanlığımızca resmî ve özel ortaöğretim kurumlarındaki sınav uygulamalarının salgın tedbirleri doğrultusunda yeniden düzenlenmesi kararı kapsamında 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının  ikinci dönemine ilişkin sınavların  9, 10 ve 11. sınıflar için katılmama dilekçesi

Kas

18-22 Kasım 2019 Ara tatili döneminde öğrencilerimizin aileleri ile yapacağı gönüllü etkinlik programı ekte yer almaktadır. Ekte belirtilen kurum ve yerleri gönüllü olarak ziyaret eden öğrencilerimiz kişisel gelimine katkı sağlayacaktır. Tatil döneminin verimli bir şekilde değerlendirilmesi açısından imkan dahilinde benzer içerikli ziyaret yerleri gezilebilir. Çok okuyan da bilir çok gezen de...

Şbt

2019 YKS (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı) Başvuruları Başladı. Son Gün 6 Mart. Herhangi bir gecikmeye neden olmamak için velilerimizin aşağıdaki linki incelemesi gerekmektedir.

Şbt

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavları Takvimi duyurumuz ekindedir. Sorumluluğu bulunan tüm öğrencilerimize ve velilerine duyurulur.