Nis

Ock

Okulumuz Tarih Bilincini ve Atatürkçü Düşünceyi Geliştirme Kulübü öğretmeni  Esra Tekin ile Müzik Kulübü öğretmeni Beyhan Durmuş tarafından "Şarkılarla Tarih" isimli programımızda;öğrencilerimiz geçmişte yaşanan acı olaylardan günümüze miras kalan türkülerimizi seslendirmişlerdir.

Ock

Üst öğrenim kurumlarının tanıtımı kapsamında  görevli subay astsubay tarafından  okulumuzda Milli Savunma Üniversitesi tanıtımı yapıldı.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Kutlama Etkinlikleri düzenlendi.

Kas

Okulumuz Tarih Öğretmeni Esra TEKİN ve Edebiyat Öğretmeni Burak TOKER öncülüğünde Ülkemizin kurucu lideri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk saygı, sevgi ve minnet  İle Anıldı. Ayrıca ilçe genelinde düzenlenen 10 Kasım temalı liseler arası kompozizyon yarışmasında okulumz öğrencileri 1.2.3.  oldular. Etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Havran Anadolu lisesi Kızılay ve kan bağışı kulübü gönüllüleri olarak 29 Ekim 4 Kasım haftasinda ilçemiz Havran Kızılay merkezini ziyaret edip Kızılay'ın faaliyetleri hakkında bilgiler edindik

Kas

İlçemizde 29 Ekim Kutlamaları okulumuzun bando ve gösteri guruplarını katılımı ile 100. Yılına yakışır bir biçimde kutlandı.

Kas

Okulumuz öğrencilerine İlçe Emniyet Müdürmüğü Trafik Şubesi Personelleri tarafından trafik eğitimi verildi.

Ekm

Okulumuz 11.Sınıf ve 12.Sınıf Öğrencilerinden Sene Başı Deneme Sınavında dereceye giren öğrenciler, Havran Belediyesi Gençlik Merkezi ile işbirliği içerisinde İzmir Teknofest fuar alanını ziyaret ettiler.

Eyl

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılında üniversiteye yerleşen  öğrencilerimizi tebrik eder yeni okullarında başarılar dileriz. Bu sene üniversiteye yerleştirme oranı % 47 olarak gerçekleşmiştir. Geçen yıla nazaran %10'luk bir artış olmuştur. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımı, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

YKS Yerleştirme Puanı sılamasında  Sözel alanda okulumuz öğrencisi Feride B********  1.619. olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Yabancı Dil alanında 2 öğrencimiz ilk 18.000'de, sözel alanda ilk 100.000'de 6 öğrencimiz ayrıca Dil alanında 5 öğrencimiz ilk yüzbinde yer almıştır. Başta Feride olmak üzere başarı gösteren öğrencilerimizi, ailerini ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

Tarih zümresi öğretmenlerinin rehberliğinde okulumuz 9. ve 11.sınıfların hazırlamış olduğu 29 mayıs 1453 Istanbul un fethi  maket sergisi tüm öğrencilerimizin ziyaretine sunulmuştur.

May

Kızılay ve Yeşilay kulübü olarak Nisan ayında Kök değerimiz Sorumluluk konusunda yaptığımız Padlet çalışması linktedir. Katılmak isterseniz linke tıklayabilirsiniz.

Nis

Okulun Kalbi Kütüphaneler Projesi kapsamında Nisan ayı etkinliği Karagöz gösterisi oldu.