T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / HAVRAN - Havran Anadolu Lisesi

Mehmet ARSLAN - Müdür

 1975 yılında Manisa’nın Akhisar ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Akhisar’da tamamladı.

          1997 yılında lisans eğitimini, Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünde tamamlayarak ilk görev yeri olan Iğdır ili Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okuluna atandı. Sonra sırasıyla Denizli - Güney ÇPL’ye, Buldan Ali Tunaboylu METEM’e atandı. 2005 yılında yapılan müdür yardımcılığı sınavını kazanarak Buldan Ali Tunaboylu METEM’e müdür yardımcısı olarak atandı. 2008/2009 öğretim yılında Buldan Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak görevlendirildi. 2008 yılında yapılan Anadolu Liselerine Seçme Sınavını kazanarak 2009 yılında Buldan Anadolu Meslek Lisesine Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak atandı.

 2009 Temmuz-2010 Ocak döneminde Balıkesir-Havran Muzaffer Leman Akpınar Kız Meslek Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yaptı. 2009 yılında yapılan müdürlük sınavını kazanarak 2010 yılının Şubat ayında Burhaniye Celal Toraman Anadolu Lisesine okul müdürü olarak atandı. Bu görevini 2018 yılının Temmuz ayına kadar sürdürdü. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Edremit Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdür yardımcısı olarak çalıştı. 3 Ekim 2019 tarihinde Havran Anadolu Lisesine okul müdürlüğü görevine başlamıştır.

Mahallȋ ve merkezȋ olarak düzenlenen pek çok eğitim faaliyetine katılarak çeşitli belgeler aldı.(Yalova Hızlı Okuma Teknikleri Semineri, Bodrum - Sınıf Yönetimi Semineri,  Denizli - WEB Tasarımı Semineri, Denizli - Etkili İletişim ve Çatışma Yönetimi Semineri, vb…)

2004 yılından beri masa tenisi hakemliği yapmaktadır. 2016 yılından beri uluslararası masa tenisi hakemlerimizdendir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.